Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen weblapok tulajdonosa és üzemeltetője az intuity Kreatív Alkotóműhely.

Weblapunkon történő regisztrációja során lehetőségeinkhez képest gondosan kezeljük személyes adatait. Amennyiben regisztrációs weboldalunkon személyes adatainak megadásával regisztrál vagy bejelentkezik, tudomásul veszi és hozzájárul adatainak az ön által benyújtható törlési kérelem kézhez vételéig történő kezeléséhez és felhasználásához az alábbiak szerint. Az intuity Kreatív Alkotóműhely személyes adatait, úgymint név, telefonszám, e-mail cím, és a kedvezmények igénybevételi szokásait tartalmazó adatokat bizalmasan kezeli és harmadik félnek nem adja ki. A regisztráció során a megadott adatokat az intuity Kreatív Alkotóműhely zárt adatbázisába veszi fel, és tárolja. Az Adatkezelő az érintett személy nevét, telefonos, és e-mail elérhetőségét, mint értesítési adatokat kezeli, és az érintett személy önkéntes hozzájárulása esetén marketing célból felhasználja. Az Adatkezelő a kedvezményszolgáltatásban megjelenő új akciók, új szolgáltatások, valamint kedvezmények mértékéről a fogyasztók részére reklámnak minősülő tájékoztatást ad, valamint a megadott adatokat kapcsolatfelvétel, reklámcélú- vagy egyéb tájékoztatás, igényfelmérés, valamint közvetlen üzletszerzés céljából használja fel.

A teljes körű hozzájárulása nélkül nem vállaljuk a személyes adatainak a kezelését. Ön személyes adatainak kezelését szóban, írásban, vagy elektronikus úton megküldött üzenetben, a későbbiekben bármikor, indoklás nélkül letilthatja az info@intuity.hu címen. A megküldött letiltás előtt az Ön azonosítására sor fog kerülni és személyes adatai törölni fogjuk az adatbázisból

1. SZEMÉLYES ADATAINAK BIZTONSÁGA ÉS FELHASZNÁLÁSA

Az intuity Kreatív Alkotóműhely a tőle elvárható minden olyan intézkedést megtesz, ami védi a regisztrált adatokat illetéktelen és jogosulatlan felhasználástól vagy hozzáféréstől. Az adatokhoz az intuity Kreatív Alkotóműhely által kijelölt személyek férhetnek hozzá, az alábbiakban meghatározott célokkal.

2. ADATGYŰJTÉSI SZEMPONTJAINK

  • érdeklődésének megfelelő információk elektronikus (pl. új akció vagy kedvezményes akár egyénre szabott kedvezmények stb.)
  • felmérésekhez, klub-tagsághoz
  • nyeremény vagy sorsolásos játékokhoz
  • szolgáltatások , szolgáltatások, termékek, weblappal kapcsolatosan felmerülő igények szerinti fejlesztés
  • törzsvásárlói, törzslátogatói kedvezmények kialakítása
  • marketing illetve reklámtevékenységünk hatékonyságának fokozása
  • megrendelés, vásárlás esetén megrendelő, vevő gyorsabb, könnyebb beazonosítása